افزودن داواتاپ به صفحه اصلی

close
0مقایسه 0محبوب‌

افزودن داواتاپ به صفحه اصلی

close

آمینو اسید

آمینو اسیدها یکای سازنده ‍‍‍‍پروتئین هستند و باهم ترکیب شده و پروتئین‌ها را تشکیل می‌دهند که برای زندگی انسان حیاتی می‌باشند.

ساختار آمینواسیدها

در هر اسیدآمینه یک کربن وجود دارد که دارای چهارگروه متفاوت است که در همه اسیدآمینه ها گروه‌های آمین،کربوکسیل و هیدروژن یکسان بوده و تنها درگروه جانبی متفاوت می‌باشند.

ساختار آمینو اسید

انواع آمینواسیدها

آمینو اسیدها به دو دسته ضروری و غیرضروری تقسیم می‌شوند البته از دسته آمینواسیدهای غیرضروری چند آمینواسید به عنوان آمینواسیدهای مشروط شناخته می‌شوند که هنگام بیماری ضروری می‌شوند. برای عملکرد صحیح، بدن 20 آمینواسید نیاز دارد که 11 آمینواسید توسط خود بدن ساخته می‌شود و غیرضروری نامیده می‌شوند و‌ 9 آمینواسید دیگر که بدن باید از طریق موادغذایی جذب کند‌‌ آمینواسیدهای ضروری نامیده می‌شوند. آمینواسیدهای غیرضروری اسیدآسپارتیک، اسیدگلوتامیک، آلانین، آسپاراژین، سستئین، گلوتامین، گلیسین،پرولین،سرین،تیروزین، سلنوسیستئین و آرژنین هستند‌ و آمینواسیدهای ضروری شامل هیستیدین، لیزین، ایزولوسین ،لوسین ،تریپتوفان، والین، ترئونین، متیونین و فنیل آلانین هستند.

نقش آمینواسیدها در بدن

آمینواسیدها دررشد عضلات وجلوگیری از تحلیل رفتن آن‌ها‌، بهبودخلق وخو، بهبود خواب و بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان، سوءتغذیه، دیسکینزی که اختلالی حرکتی هست، سیروز که به التهاب شدید‌کبد گفته می‌شود و درمان برخی اختلالات مغزی و بهبود عملکرد ذهنی نقش مهمی ایفا می‌کند و کمبود آمینواسیدها موجب ایجاد اختلال دررشد می‌شود.

کبد سالم و ناسالمدیسکینزی

منابع جذب آمینواسید

موادغذایی وخوراکی‌هایی که دارای آمینواسیدهای ضروری هستند عبارتند ازگوشت قرمز، مرغ، ماهی وخوراک‌های دریایی، لبنیات، میوه‌ها و سبزیجات، آجیل و حبوبات.

مواد آمینواسید دارخوراکی‌های آمینواسیددار

منابع :

بازگشت به لیست

محصولات مرتبط

خانه

تنظیمات

افزودن داواتاپ به صفحه اصلی

close

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره موارد محبوب ایجاد کنید.

ورود به حساب کاربری

یک حساب کاربری رایگان ایجاد کرده و وارد حساب خود شوید تا امکان استفاده از لیست‌های علاقمندی برایتان مقدور شود.

ورود به حساب کاربری